Tuesday, July 16, 2013

Sabarlah wahai hati...

As salam..

Ya Allah..Engkau tabahkanlah hati hambaMu ini..hati begitu sedih hari ni..semoga aku dapat mengharungi dugaan yang menimpa..aku pasti ada hikmah di sebalik apa yang berlaku...Sabarlah wahai hati..


17 comments:

  1. Salam ramadhan.Semoga ceria nanti.He.

    ReplyDelete
  2. Insyaallah pelangi akan muncul nanti kann
    serupa cam kita laaa..mode nak sentap aje huhu

    ReplyDelete
  3. napa sedih2 ni kak.. senyum la sikit.. :)

    *kain tu sy beli kat kedai jual alat jait..kat online pun banyak.. :)

    ReplyDelete
  4. sabar yer, tak moo sedih, nak raya dah ni.. hihi

    ReplyDelete
  5. Insya-Allah bila kita redha dan pasrah akan membuat kita sedikit lega
    Kakak harap dah masuk petang ni kian redalah yg menusuk hati itu.

    ReplyDelete
  6. apa cer..? nanti wassap okeh..

    ReplyDelete
  7. sabarlah... setiap ujian itu ade hikmahnya...

    ReplyDelete
  8. Ameen.. Allah sentiasa bersama2 org yg sabar.. ;)

    ReplyDelete
  9. sabar jer lah...pasti ader hikmahnya...sy pon penah rase down,but sy bersyukur tiap kali saya down ade pelangi yang menanti...hehehehe....ujan x semestinya berpanjangan...cheer up!!!!sis....hehehehe...

    ReplyDelete
  10. amin amin amin.
    semoga tabah dengan dugaan dari Allah.

    ReplyDelete
  11. Bersabarlah wahai hati.. be strong n keep smile :)

    ReplyDelete
  12. jgn dilayan kesedihan yg datang...pikirkan yg positif ja dan ingatkan perkara2 yg manis yg pernah dilalui...

    ReplyDelete
  13. be strong =) snyum2 la selalu

    ReplyDelete
  14. sabar ye....apepun yg sdg dihadapi...percayala yg Allah mnduga insan2 yg dia syg.

    ReplyDelete

Feel free to comment or suggest..TQ :)