Monday, July 29, 2013

Majalah Mingguan Wanita Edisi Khas!!

As salam..

Urghh..setelah 3 hari bercuti..terasa malas betul nak pegi keje..haha..sepanjang cuti juga langsung tak online..langsung tak menjenguk blog sape2..blog sendiri pon tak godek2..konon2 nak godek2 blog kat umah la..langsung tak sentuh laptop..hari jumaat aritu sibuk mencari baju raya..hari sabtu plak join program belajar masak ngan masterchef..hari ahad bermalasan di rumah..pack betul jadual kan? haha..

Ari ni bukan nak cite pasal tiga hari bercuti tu..hari ni nak share pasal majalah mingguan wanita yang aku beli last week..yang ni edisi khas! 

Mingguan Wanita Edisi Khas
Kenapa aku boleh beli ek? sebenarnya aku bukan lah kaki mengumpul majalah ke ape..tapi tiba2 rasa nak beli sebab cover page dia tu irma dan family..terasa comel plak..pegang2 tgk tebal la plak..ooo...edisi khas sempena raya rupanya..terus sambar jer..(maklumlah gaji masuk awal..haha..) aku bukannya peminat fanatik pada irma..aku salah sorang yang anti irma dulu..mase dia tidak bertudung..rasa macam dia gedik semacam jer..(jahatnya aku!! haha..) tapi sejak2 dia bertudung...merubah penampilan dia..lagi2 lepas dia kawen ni..aku jadi suka ngan dia..Alhamdulillah..Allah telah memberi hidayah padanya..seronok jer tgk dia dan husband..muka lebih kurang..Alhamdulillah..Moga irma dan suami bahagia hingga ke syurga..

Antara isi kandungan majalah..

Cara2 nak bergaya ngan hijab pon ada..

Banyak resepi biskut dan kek utk raya nanti!!

p/s : nak tgk byk lagi resepi korang boleh pi beli sendiri..haha..




9 comments:

  1. oyy..aku ingat ko nak share resepi kuih raya..hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..nanti next2 entry kita share yer..kalau tak sabar beli sendiri..hahahaha...

      Delete
  2. hamboi bizi nau dia yek
    ikut program masterchep tu x nak cite ke
    ce cite ce cite

    ReplyDelete
  3. Penampilan dia tu yg membuat kita suka kan..
    Semakin manis dan ayu bila bertudung..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la kak zakie..dia berubah terus lepas bertudung ni..tu yg suke!

      Delete
  4. Saya pun jarang beli, kecuali ada cerpen saya dan kawan-kawan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tetamu istimewa mmg menulis cerpen ek?

      Delete

Feel free to comment or suggest..TQ :)