Wednesday, July 31, 2013

Ramadhan Give Away

As salam...

Tiba2 jer hari ni tergerak hati nak join Ramadhan Giveaway by Mazatulazura..tengok hadiah dia macam menarik jugak..tu yang tergerak hati nak join tu..walaupon hari ni tarikh tutup..dan walaupon aku tahu aku ni bukan kategori lucky gurl..tapi nak join jugak..haha..

Ini hadiahnya.. 

kain pasang kaler pink yg cantik!!

rantai tangan

Kalau bertuah boleh la dapat hadiah2 menarik ni..tarikh tutup dia hari ni 31/7/2013..kalau korang rasa korang nak join sempat lagi ni..klik SINI utk join..

20 comments:

  1. goodluck.
    http://senyumansemalam.blogspot.com/2013/07/ramadhan-give-away.html

    ReplyDelete
  2. wahh.. dah join jugak..hihi.. good luck ... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo..deqla pon join jgk..good luck!!

      Delete
  3. wahhh..semangatnya...hehehe gambatteee~!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..semangat sbb hadiah menarik..walaupon tahu dah peluang tipis..

      Delete
  4. Salam Ziarah. Terima Kasih sudi Join. Tunggu result esok yer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih juga sbb sudi menjengah blog kita..tak saba tunggu result esok..hihu..

      Delete
  5. Semoga anda berjaya...
    sempat lagi kalau menang nak buat baju raya tu! :)

    ReplyDelete
  6. good luck yer...

    dah terlepas..xde rezeki asha nak join...

    btw kain tu cantikkkkkkk sgt....mcm kain baju batik tganu / kelantan jerk tu....

    ReplyDelete
  7. Best hadiahnya..

    Tak rugi join..good luck ye..

    ReplyDelete
  8. Aida pun join gak. Hehe. Good luck kak!

    ReplyDelete

Feel free to comment or suggest..TQ :)