Monday, March 31, 2014

OPEN ORDER NOW!!

DATE & FATE CRUNCHY COOKIES


Chocolate Flavor Date&Fate
CRUNCHY, DELICIOUS  AND NOT SO SWEET!!

 1 BOX ( 50 pcs )

DATE & FATE CRUNCHY COOKIES

White Chocolate Flavor Date&Fate
CRUNCHY, DELICIOUS AND AWESOME!!

1 BOX ( 50 pcs )

OAT CHOCO CHOCOLATE COOKIES



CRUNCHY, MILK FLAVOR, NOT SO SWEET AND SUITABLE FOR DIET

1 PACKET (45 pcs )

OAT & WHEAT COOKIES



DELICIOUS, HORLICK FLAVOR, CRUNCHY AND ALWAYS FAVOURITE!!

1 PACKET ( 45 pcs )

INTERESTED TO ORDER?

Contact our dealer 

SU (Sg.Besi Kuala Lumpur)
012-572 1057

NUR AMIRAH (Kemaman & Kuantan, Pahang)
019-578 6124

SALWANI ( Temerloh, Jerantut)
011-1100 7898

RIZUANIZAL (Besut, Setiu, Terengganu)
013-993 2449

MAZNI (Kuala Terengganu, Dungun)
019-936 0628 

AIN (Shah Alam)
016-964 7079

MIRNA (Seremban)
013-308 2810

SHAHEERA (Kuala Kangsar, Ipoh, Perak)
016-516 2433

HASNI / REEZWAN (Jitra, Kubang Pasu, Alor Star, Perlis)
012-577 1956 / 012-479 7543


OR

WASSAP MY NO @ 017 4597562
(Penang, Kulim, Kedah)


122 comments:

  1. Oh... tengok pun nampak rangup
    Yg bagus tak manis sangat..

    ReplyDelete
  2. wahhh...mcm sedap lah...msti rangup ni..:)

    ReplyDelete
  3. Tgk pun rasa nak gigit jer crunchy crunchyyyy

    ReplyDelete
  4. macam sedap je biskut ni..ape bahannya kak?

    ReplyDelete
  5. Malaysia. Made ke ? Kak lupalah walhal ada entry sebelum ni kan?

    ReplyDelete
  6. salam dear, mama datang menyinggah ni.. hihih

    ReplyDelete
  7. nmpk sdp lah.. nih yg mcm teringin nak order nih.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hy im from brunei, cmana nak order,which contact no should i follow n call?

      Delete
    2. Salam,hy im from brunei, cmana nak jd agent or dealer,which should i contact?

      Delete
  8. nampak menarik nieh...sedap buat kudap2 sambil tgk tv nieh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg menarik pon..tak sempat habis drama biskut dah habis..haha..

      Delete
  9. i nak 20 kotak boleh dapat discount???

    ReplyDelete
  10. tgk rupa pun dah nampak sgt ranggup

    ReplyDelete
  11. murahnyaaa kak.. Rm 10 + Rm6 saja?? nak order la nti..

    ReplyDelete
  12. sedapnyee!!! jom join GA cikna. mana tau dpt kain dr vietnam :) http://miszalina.blogspot.com/2013/12/sweet-sour-of-lfe-giveaway.html

    ReplyDelete
  13. saya kat area shah alam... dengan siapa boleh saya oder. Pm harga
    kat umu2611@gmail.com

    ReplyDelete
  14. saya nak order, tolong PM setiap satu jenis kat fami02@gmail.com

    ReplyDelete
  15. pm order macam mana n harga timieazmi@gmail.com

    ReplyDelete
  16. tlg PM setiap jenis dgn harga. amin.nurazmi@gmail.com. tq

    ReplyDelete
  17. Hi, boleh Pm ke harga setiap satu jenis kat daniel1983@live.com.my.tq

    ReplyDelete
  18. askm..leh tak saya nak tau harga sepeket email di adreess saya treenea4u@gmail.com.

    ReplyDelete
  19. Sy nk jd agent cmne ye? Ni email sy..nini_100290@yahoo.com

    ReplyDelete
  20. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  21. can pm the price for each type...tis my email chooisin_90@hotmail.com
    thanks

    ReplyDelete
  22. Maaf tanya...ada kawan saya bgtau yg oat choco tu sijil halal dah di tarik balik..betul ke

    ReplyDelete
  23. hai mama_kaori...saya berminat nk jadi dealer untuk biskut ni...ini no saya 019-3316023 dan email saya noorhashikinsulaiman81@gmail.com

    ReplyDelete
  24. hai mama_kaori...saya berminat nk jadi dealer untuk biskut ni...ini no saya 019-3316023 dan email saya noorhashikinsulaiman81@gmail.com

    ReplyDelete
  25. Hi...salam...nak tanya oat choco tu sepeket berapa harga? sya di penang?

    ReplyDelete
  26. Hi...salam...nak tanya oat choco tu sepeket berapa harga? sya di penang?

    ReplyDelete
  27. sy berminat nak jd agent.. bole email pinas_tomey@yahoo.com

    ReplyDelete
  28. hi,nak tanya oat choco berapa harga?? saya di cheras... blh email saya tak?shiauwei_1007@hotmail.com

    ReplyDelete
  29. Oat choco tu berapa harganya? Boleh email saya tak?shanz6492@live.cn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tlg email saya harga oat choco(milk) dan yang horlick tu..tq

      Delete
  30. Saya nk jadi dropship sila email roseayu01@gmail.com

    ReplyDelete
  31. Berapa harganya?
    Sila emailkan Harga pada saya
    salimyusoff@gmail.com

    ReplyDelete
  32. hi sis...sy nk order n da watsapp slah satu no kt atas but respon lmbt sgt la....antr msj arini lpas berapa jam bru nk reply...die nk jual ke x????

    ReplyDelete
  33. salam, boleh pm harga untuk semua produk kat atas ni? email kat sini eh, mohd.hafeez.johari@gmail.com.

    ReplyDelete
  34. saya baru je lepas rasa sebentar tadi... kawan opis bagi tadi sgtttt sedappppp tk ckppppp gehehehehehhee

    ReplyDelete
  35. mcm menarik utk dicuba ni..

    singgah dr blog kak rai. hhi

    ReplyDelete
  36. assalam..nak tanya, oat choco chocolate cookies 2 brapa ye price tmasuk postage? area ngri 9..

    ReplyDelete
  37. pm harga sepeket? farahaidie@gmail.com

    ReplyDelete
  38. As salam sis.....
    Brape ye modal if sy bminat jd dealer area tampin , n9?

    ReplyDelete
  39. My emel add nadiey01@gmail.com

    ReplyDelete
  40. boleh email harga x untuk jadi dealer? hananimuhamad@yahoo.com

    ReplyDelete
  41. boleh email harga x untuk jadi dealer? hananimuhamad@yahoo.com

    ReplyDelete
  42. saya berminat nak jadi dealer.. di putrajaya.. boleh emel harga tak? ledangurlz_1108@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  43. boleh email harga x untuk jadi dealer? azulee778@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  44. Dah rase memang sedap. Kejap2 nak makan.
    Kejap je dah hbs 1 bks

    ReplyDelete
  45. Salam bos..Shaznizam dari Kluang, Johor..boleh bagi info detail pasal oat choco?? ni no saya 0127554575..boleh whatsapp..terima kasih bos..

    ReplyDelete
  46. Assalamualaikum.. saya berminat unt belian pukal..boleh bagi detail.. ni email saya nurzawaninormal@gmail.com

    ReplyDelete
  47. Assalamualaikum.. saya berminat unt belian pukal..boleh bagi detail.. ni email saya nurzawaninormal@gmail.com

    ReplyDelete
  48. salam,saya berminat untuk belian secara borong,kinndly email to me ijanismail30@yahoo.com or sms 012-3425646

    ReplyDelete
  49. saya berminat nak jadi dealer boleh email saya farizam86@gmail.com

    ReplyDelete
  50. saya berminat nak jadi dealer boleh email saya farizam86@gmail.com

    ReplyDelete
  51. Salam...oat choco brp rm.. email sy ciksuenoha@gmail.com..sy di putrajaya

    ReplyDelete
  52. salam..sy berminat nak jadi dealer jugak..kawasan hulu terengganu..pm harga..ni emel ridzuansaiful@gmail.com
    tel:0169591895

    ReplyDelete
  53. emailkan sy harge 1 kotak date & fate serahussin92@gmail.com..dgn oat choclte tu ye.tq

    ReplyDelete
  54. saya juga berminat nak jadi dealer area KLIA....camner yer....emailkan sy camner yer......... dosparado@gmail.com

    ReplyDelete
  55. Salam sy berminat nk jd dealer area ipoh email sy issha_84@yahoo.com

    ReplyDelete
  56. sy bminat dgn oat chocolate choco, buleh pm sy norhayati.ismail77@yahoo.com, sy dr kemaman. TQ,

    ReplyDelete
  57. Kalau nk ambek borong macam mana hrga email saya zarulfarhanamatakhir@gmail.com

    ReplyDelete
  58. bolh pm harga borong kat fienayusoff@gmail.com

    ReplyDelete
  59. assalam.. mohon emailkan harga borong pada saya di shidirahim@yahoo.com

    ReplyDelete
  60. saya berminat nak jadi agent di sekitar Port Dickson. email sy myralianna24@gmail.com

    ReplyDelete
  61. Slm..berminat nak jadi agent.. blh email sy rynzue@gmail.com. tq

    ReplyDelete
  62. Kalau dekat melaka ade x... blh email price n cmne nak bli x? azu_nazuha@yahoo.com

    ReplyDelete
  63. nk jd dearler g mane??ad price list mahu2..hihi sy johor t wasap xpon email ty 0127657866 suhaila320@gmail.com

    ReplyDelete
  64. Salam.tlg email price utk 1 kotak oat and wheat. eiya_physio87@yahoo.com..tq..

    ReplyDelete
  65. email kat saya juga utk jadi agen. Mmg sedap. azom2u@gmail.com

    ReplyDelete
  66. Tolong email sy nk jadi agen... lailaiela89@gmail.com..email price sekali utk oat chocolate choco....

    ReplyDelete
  67. Tolong email sy nk jadi agen... Bro_levis501@yahoo.com

    ReplyDelete
  68. nak jadik egen di seremban.... nur_fairuz87@yahoo.com
    mohon kerjasama...

    ReplyDelete
  69. nak jadik egen di seremban.... nur_fairuz87@yahoo.com
    mohon kerjasama...

    ReplyDelete
  70. Sedap sngt.. Email kt saya price fb09063.ump@gmail.com

    ReplyDelete
  71. Tlg email kt sy nurulkhijjah19@yahoo.com about price n nk jd agent tuk sabak bernam.asap.

    ReplyDelete
  72. Tlg email kt sy nurulkhijjah19@yahoo.com about price n nk jd agent tuk sabak bernam.asap.

    ReplyDelete
  73. Tlg email kt sy nurulkhijjah19@yahoo.com about price n nk jd agent tuk sabak bernam.asap.

    ReplyDelete
  74. salam,nak harga borong bagi biskut fate n date boleh?
    whtsapp 0133625372 or email di ninabakar90@gmail.com

    ReplyDelete
  75. asslmkum,nak tau harga setiap satu blh tlg emailkan kat ..zalieyna4@gmail.com ..saya tinggal kat kg pandan,kl ..tq

    ReplyDelete
  76. Boleh x pm sy harga borong..sy dok area kulim..wassup sy 0134060143...

    ReplyDelete
  77. boleh email detail dilasun@gmail.com

    ReplyDelete
  78. Says berminat no jd agen drop ship, minta e-mail jujur5976@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  79. Says berminat no jd agen drop ship, minta e-mail jujur5976@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  80. Aslmualaikum..Sabah xde ke? Klu boleh nk jd agen, klu blh email ke luwie92@gmail.com atau nmbr tfn 0198422676

    ReplyDelete
  81. DATE & FATE CRUNCHY COOKIES, OAT & WHEAT COOKIES dan Oat choco tu berapa harganya? Boleh email saya tak? khairolotai@gmail.com

    ReplyDelete
  82. Assalam..email harga setiap satu.. dah lama cari.. sy area alor setar ctzue86@gmail.com

    ReplyDelete
  83. nk jadi dealer cm ne..email kt siti_8004@yahoo.com bole

    ReplyDelete
  84. Nak jdi dealer cm mne email kat aviariche@yahoo.com

    ReplyDelete
  85. Nak jdi dealer cm mne email kat norizah@nox.com.my

    ReplyDelete
  86. camne nk order or jd dealer? email saya amieda03@gmail.com

    ReplyDelete
  87. salam..nak tanya harga borong..email iefa_yuhee@yahoo.com

    ReplyDelete
  88. Salam..sy area kl..nak borong la..ada x senarai hrga utk semua jenis cookies ni..watsapp @ sms 016 8421295..kala postage kat sbh swk tu brapa rm ye?

    ReplyDelete
  89. Area miri tak ada agent ker? Satu packet berapa ye?

    ReplyDelete
  90. may i know how much the price for all of this?

    ReplyDelete
  91. may i know the price for all of above?

    ReplyDelete
  92. Pm sy cmne nk jdi dealer..farahshah938@gmail.com

    ReplyDelete
  93. Assalam..email harga setiap satu.. dah lama cari.. sy area kk 0198119662

    ReplyDelete
  94. Assalam..email harga setiap satu.. dah lama cari.. sy area kk... mustazhamustapha@gmail.com

    ReplyDelete
  95. Sy b'mnat nk jd agen dropship..
    Bleh email sy,,
    aini_farihah@yahoo.com

    ReplyDelete
  96. Salam..boleh tak nak tau harga utk tiap satu?

    ReplyDelete
  97. Pernah rasa yang OAT CHOCO CHOCOLATE COOKIES tue.. sesuai utk alas perut dan orang ada gastrik

    ReplyDelete

Feel free to comment or suggest..TQ :)