Tuesday, July 9, 2013

Filem pendek aleesya dan en.hubby!!

As salam..

Alhamdulillah..happy sesangat bila dapat email dari Nuffnang malam tadi..

Dear blogger,

We are pleased to inform you that your video submission for the "Switch 2 U" campaign has been approved and will go live on 09 July 2013.

We look forward to your continuous support and participation in upcoming campaigns!

Regards,
The Nuffnang Team.

At last video yang aleesya dan en.hubby berlakon diterima..pada mulanya ingatkan tak approved dah sebab lama sgt video tu pending..2 kali jugak aku anta ticket ke nuffnang tanya pasal tu..hahaha..punya la tak sabar..mana tak sabar sebab aku paksa en.hubby berlakon..seb baik en.hubby sporting orangnya..tq sayang!! aleesya plak mmg kaki berlakon..laju jer dia cakap nak bila tanya nak berlakon ke tak..hahaha..

Video pendek je aku buat...dalam 11 sec..sume tu jasa en.hubby sebab dia yang berlakon..dia yang edit..sume dia..aku cuma keluarkan idea dan tekan kamera jer..banyak kali jugak la practice..hahaha..dari kul bape sampai kul bape duk buat video tu saje..padahal 11 sec jer..sian en.hubby..terpaksa tido lambat gara2 bini dia excited nak masuk campaign..hahaha...

Akhirnya berbaloi..terima kasih sayang atas segalanya...sayang kamu sangat2..nanti kita berlakon lagi yer..:)

p/s : nak tengok video tu? boleh view kat advertisement kat bawah post ni..:)
       nanti bebila plak aku post video yang tak jadi..hahahaha....

15 comments:

  1. Aleeya tu pandailah.. suka kakak tengok macam betul-betul sebab bila dia pegang baju ayah dia tu... tahniah dari kakak:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak zakie..aleesya mmg sgt suka berlakon..dia boleh ingat dialog upin ipin satu2..pastu berlakon balik ngan adik dia..haha..

      tapi nak jadi camtu practice sampai berpuluh kali..seb baik dia tak bosan..haha..

      Delete
  2. hamboiii kemain ek
    mana video tu? x nmpk pon
    ke sy yg x reti hik hik

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi...video ade kat bawah post ni..kat advertisement tu..pasal u mobile..tekan play nanti kuar la videonya..

      Delete
  3. alhamdulilah, rezeki utk sefamily kan.
    tahniah koari.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..saya pon tak sangka terpilih..mekasih..:)

      Delete
  4. Wah..berbakat ni..

    Salam kenal..sya folo blog kaoristory.klu sudi singgah ke blog saya ya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..mekasih..:)

      salam kenal juga..:)

      Delete
  5. Contest apa ni kak.best nya! Good luck
    Selamat menyambut puasa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. contest blogbuster campaign pasal U mobile..switch 2 u..promote pasal U mobile..

      selamat menyambut puasa juga..:)

      Delete
  6. semangat akak join campaign tu ye..hehe..semoga berjaya..

    *salam ramadhan juga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..tu la..sebab buat video tu simple jerk..:)

      Delete
    2. nnti post ye kak vdeo tu..tinggin nak tgk..hehe

      Delete
  7. Takde pun kak videonya. Nak tengok jugak! Hukhuk~

    ReplyDelete
  8. xde la kak videonya..da hbs kempen ke/

    ReplyDelete

Feel free to comment or suggest..TQ :)