Tuesday, September 17, 2013

Wayang bersama anak2..

As salam..

Hari ni tak tahu nak update apa..lam kepala byk sgt planning duk pikir sampai takleh pikir dah..haha..layan gambar anak2 je la hari ni..gamba mase pegi tgk wayang cite Despicable Me 2 dua bulan lepas..tgk wayang larut malam..kul 11.30 malam..haha..kami amik couple seat..duk belakang sekali berlima ngan anak2..seb baik seat sebelah kosong..so, bahagi dua..aku duk ngan adik ammar dan ayun..en hubby duk ngan aleesya..kejap2 tukar..hubby amik adik ammar..sebab adik ammar sangatla tak duk diam lam panggung wayang..last2 aku amik dukung dia..sakit tangan sebelah duk dukung dia sampai habis cite..haha..mmg serik dah nak bawak adik ammar masuk panggung..urghh...

Muka budak yang masih tak mengantuk lepas tgk wayang..
p/s : Aleesya gelak tak benti tgk cite ni..last2 kami beli CD tgk kat umah plak..haha..

20 comments:

  1. best ek ceta ni , saya belom tgk lagii. adik2 saya pon suka gakk ^_^

    ReplyDelete
  2. aku beli cd tgk berulang kali kat rumah.. ahaha... tak berani bawak aisy masuk panggung sbb skang dia da buahss..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..kan aku dah cakap..anak no 3 mmg...sambung sendiri la..haha..

      Delete
  3. Beli CD lagi berbaloi boleh tengok berkali-kali...

    ReplyDelete
    Replies
    1. itula kak zakie..beli CD mmg boleh tgk sampai hafal skrip la..haha..

      Delete
  4. movie ni memang layan kan kak? *_^...wah segar yer mata anak2 walaupun dah larut malam...

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah..mmg layan la..anak2 pon suke..

      Delete
  5. Replies
    1. mmg best cite ni mama..tak rugi tau tgk..jgn lupa tgk..:)

      Delete
  6. br sedar dh lama x g movie...anak2 asyik la ajak pg.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa..diaaorg dah ajak pegi tu..mmg tak rugi tgk tau..hihi..

      Delete
  7. bestnya. memang seronok menonton movie kanak-kanak. apa lagi dengan anak-anak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. itula..mmg seronok tgk cite kanak2..ngan anak2 plak..mmg riuh ngan suara diaorg jer..

      Delete
  8. budak tgh ligat.. bwk masuk wyg gelap2.. dia lg layan sekeliling dr cerita.. hahaha.. tunggu syukrii besar.. nak kembali ke hobi tgok wyg blik.. dulu siap kumpul tiket wyg buat koleksi.. hihik!

    ReplyDelete
  9. wahh.. tgk panggung pas tu beli vcd lagi.. best sgt la tu kan..

    ReplyDelete
  10. wahh tgk midnite ngan anak2
    klassss ko mama_kaori hihi
    cite ni mmg best, ingat nk caik CD gak tp blum kesampaian

    ReplyDelete
  11. betul2 best ni sampai sambung kat rumah.. hehe..

    ReplyDelete

Feel free to comment or suggest..TQ :)