Thursday, September 19, 2013

Segmen 1st Mama

As salam..

Rasanya belum terlambat nak join segmen yang mama anjurkan..tiba2 mood rajin plak nak join segmen..selagi tak habis tarikh kan..katanya 15 org pemenang akan dipilih..so, try jela kan..mane nak tahu dpt hadiah dari mama nanti..hihi..


Nak Join? KLIK pada gambar..:)

13 comments:

  1. huhu. sha pon join. goodluck mama kaori! :)

    ReplyDelete
  2. hihi, opkos u kena join dear.... hihi... takpe, tak menang pun takpe. tapi menang di hati mama, ecewah.... :)

    ReplyDelete
  3. Singgah bw dari segmen mama.. Gud Luck yer..
    Done follow kat sini..
    Jemputlah singgah dan follow i jugak.. =D
    http://farahwahyda.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  4. datang dari segmen yang sama dan follow jugak,nak mintak klik LIKE : LIKE LIKE LIKE ;)

    ReplyDelete
  5. hai :) deno datang dari segmen 1st mama! deno done FolloW sini no.83! ^_^ jemput singgah dan follow sekali blog deno...? hehe... jom ke blog deno --->>> DayangDeno

    ReplyDelete
  6. salam..ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen bloglist..ada masa boleh la join nanti.tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  7. Assalam.. singgah BW dari segmen yg sama.. done follow.. jemput singgah ye :)
    http://khirkarya.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  8. Assalam.. singgah BW dari segmen yg sama.. done follow.. jemput singgah ye :)
    http://khirkarya.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete

Feel free to comment or suggest..TQ :)