Monday, August 4, 2014

Segment BlogWalking Ogos By Karya Mahirah

As salam...

Segmen pertama yang aku join untuk bulan Ogos..


Klik BANNER untuk join

Jom kita ramai2 join segmen blogwalking ni...sambil2 boleh tambah traffic blog..mana tahu boleh menang hadiah dari Karya Mahirah..syarat2 dia pon senang jer..apa lagi...klik BANNER tu sekarang jugak!! hihi..


54 comments:

  1. Terima kasih sudi join segmen kak KM ni. Senarai peserta dah update. Nanti jangan lupa semak ya. Good luck and happy blogwalking.

    http://karyamahirah.blogspot.com/2014/08/senarai-peserta-segment-blogwalking.html

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sudi join segmen KM ni. Senarai peserta dah update. Nanti jangan lupa semak ya. Good luck and happy blogwalking.

    http://karyamahirah.blogspot.com/2014/08/senarai-peserta-segment-blogwalking.html

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen akak...maag sekarang baru intai blog akak...sibuk beraya hihi :)

    ReplyDelete
  4. salam
    sy dtg dari segmen yg sama ^^
    selamat hari raya

    ReplyDelete
  5. http://juliaadorable.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html
    salam perkenalan dari saya

    ReplyDelete
  6. Singgah beraya dari segmen sama (^^,)
    Segmen BlogWalking Ogos By Karya Mahirah
    Good luck (^^,) Singgah sambil menabung mr.nuff~

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yang sama...
    http://kenny977.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  8. Berkunjung dari segmen yg sama.
    Jemput Singgah --> Segment BlogWalking Ogos By Karya Mahirah

    done follow sini #150

    ReplyDelete
  9. slmt bersegmen..bw sini juga..
    http://www.syuhadasalleh.my/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  10. Singgah meh, dari segmen yang sama. Good luck!
    http://cahayaalammaya.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  11. Blogwalked!

    Jangan lupa join segmen ABM juga

    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-cerita-adinda-baizura.html

    ReplyDelete
  12. salam kenal..Singgah dari segmen yang sama...done follow sini.. ^_^

    ReplyDelete
  13. singgah dari segmen yang sama. follow sambil klik2 iklan..


    jom singgah..http://cikdelimamerah.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  14. Singgah raya kat sini.. Salam Perkenalan dari Lea...

    Dari segmen yang sama ------->> http://sotskirt.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    Follow Done... :)

    ReplyDelete
  15. salam perkenalan.. singgah dari segmen yang sama.. saya dah follow awak ya..

    http://izzeyda.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  16. Peserta dari segment yang sama! Goodluck! ^^,
    http://fionamauricefaith.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html
    P/s : Follow sini & isi tabung(Nuff Churp2)

    ReplyDelete
  17. salam kenalan..

    singgah sini dari segmen yang sama dan follow awak. jemput singgah, http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. singgah dan follow dari segmen sama #158

    http://miszfarahanis.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  19. Singgah dan follow sini jugakk. Selamat bersegmen. Jemput singgah blog saya. ^^
    http://proudladyniz.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  20. datang blogwalking sini dari segmen yg sama..

    done follow sini..
    follower # 161

    ReplyDelete
  21. singgah melawat... ^___^

    [ http://naalisaa.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html ]

    ReplyDelete
  22. blogwalking sini.. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  23. Singgah dari segmen yang sama :)
    http://mellyareenza.blogspot.com

    ReplyDelete
  24. membalas kunjungan dari segmen yang sama :)

    http://norshamimi.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  25. BW sini dari segmen sama..... done follow ye....

    http://mass-naim.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  26. Salam perkenalan Mama Kaori..
    Selamat bersegmen too.. :)

    ReplyDelete
  27. Hi,, jom singgah!

    http://formulasihatcantik.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  28. salam.. datang dari segmen yang sama.. sambil-sambil bersegmen, blogwalking di sini..
    ada masa singgah and follow yer
    http://historyjitra.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  29. SALAM DILA DATANG KE MARI :)

    JEMPUT DATANG KE BLOG DILA YE :D

    http://myimpiannaad.blogspot.com/

    ReplyDelete
  30. Melayang singgah hinggap di sini,
    Menjamu mata membaca madah,
    Tak mahu ikatan tinggal di sini,
    Button followers ditekan sudah.

    Singgah dari segmen yang sama...
    Dan, follow sudah teratak ini!
    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  31. Semoga berjaya
    Singgah dari segmen yang sama kak

    ReplyDelete
  32. Assalamualaikum ^_^

    Singgah melawat dari segmen yang sama. Happy Hari Raya & Happy Blogging.

    SEGMEN BLOGWALKING OGOS BY KARYA MAHIRAH

    ReplyDelete
  33. singgah dari segmen yang sama...

    http://sigadisberkacamata.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  34. Selamat Bersegmen
    CT mai jenguk sini.. ehem ehem ^^
    memang dah follow sini kekeke..
    Segmen Blogwalking By Karya Mahirah

    ReplyDelete
  35. ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada buat segmen juga... nanti boleh la join ye... tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  36. ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada buat segmen juga... nanti boleh la join ye... tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  37. jenguk sini dari segmen yng sama. :3

    http://nurainahanis.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  38. Salam...
    Blogwalking semoga berjaya....

    http://freejustforu.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  39. Salam Ukhuwah Fillah ...
    Kak Lya Singgah BW Dari Segmen Yang Sama
    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  40. Assalam..

    Datang dari segmen yg sama. Singgah dan follow sini =)

    ReplyDelete
  41. Assalamualaikum. Abe Kie datang dari segmen yg sama dan terus follow blog awak. http://www.zukidin.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-oleh-karya.html

    ReplyDelete
  42. Singgah cni.. sy pun join segmen sama.. good luck yer :)
    http://www.syahidahfadilah.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html
    Done follow cni #178:)

    ReplyDelete
  43. singgah dari segmen yang sama
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  44. Hi. Blogwalking dari segmen yang sama :)

    http://dyllarezan.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  45. datang singgah & follow awak dr segmen yg sama ... jenguk ke blog umi ye =) http://umihajrah.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  46. datang follow dan jalan jalan sini dari segmen yg sama :)

    http://wawaabdulhadi.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  47. Hai, Nad datang blogwalking. Maaf lambat. busy sikit. Jemput singgah blog Nad ^^di sini :)

    ReplyDelete
  48. Hai, singgah dari segmen yang sama.. Baru ada masa nak berblogwalking. Jemput Singgah :)

    http://www.azhafizah.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete

Feel free to comment or suggest..TQ :)