Friday, August 8, 2014

Pencarian 30 senarai bloglist

As salam...



Sempena masuk bulan baru ni..rasanya aku nak buat clearance stok..bukan nak buat jualan..tapi nak susun balik bloglist yang sedia ada..hehe..

So, sudi-sudikan lah kawan-kawan untuk tinggalkan url blog anda di petak komen di bawah untuk aku masukkan ke dalam list...

Entry ini akan melekat sehingga la aku dapat 30 senarai bloglist..tiada tarikh luput..cukup jer 30 senarai blog automatik stop..

Ini bukan segmen..tapi kalau nak buat entry untuk promote entry ni pon boleh..kehkehkeh..

Syarat untuk tersenarai sila follow blog mama ka0ri dan tinggalkan url blog anda di petak komen..

Terima kasih

p/s : untuk entry terbaru..sila scroll ke bawah yer..:)

34 comments:

  1. http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. http://celotehcheq-artz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. http://fionamauricefaith.blogspot.com/
    Hai akak :) Isi tabung klik Nuff Churp2 :)

    ReplyDelete
  4. buh link kita jugak..
    petakbunga-diari.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Tumpang sekaki :)
    http://famf-tower.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. mahu mahu

    http://ourkizuna.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. http://coratcoretsibudaktembam.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. wahhh best bestt ^^

    http://norulrahim.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. http://storybyciksiti.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. http://thismontanablog.blogspot.com selamat hari raya diucapkan ;-) teruskan berkongsi ya dengan pengalaman dan cerita baru..baru dapat info lebih skit kan.. ;-)

    ReplyDelete
  12. SALAM P'KENALAN DARI LYA ;-)

    http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Jgn lupakan kakak
    htp://zakiepurvit.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Nak jugak!!! Heeee
    http://farahwahyda.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. nak nak nak

    http://loveneddy.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. nak jugak..hehe..dah follow.. :)

    sitizawiah95.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. nak masuk bloglist jugak :)

    http://norshamimi.blogspot.com

    done follow #166

    ReplyDelete
  18. Belum cukup abis kuoat lagi kan?

    annaputri20.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. bestnye! Follow blog mama kaori... jemput singgah blog kte ea..

    http://akukupukupu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. nak letak... nak letak... :D

    http://acikidah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. dah lama follow sini... nakk juga http://atieyusoffamily.blogspot.com... :)

    ReplyDelete
  22. nak jugakkk heheeh

    http://lieyalatif.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. http://macam-macam-ann.blogspot.com/

    dah follow... sony satu!

    ReplyDelete
  24. Nak jugak... http://mazatulazura.blogspot.com

    ReplyDelete
  25. Salam Aidilfitri....

    Salam perkenalan....mai nak join sini juga boleh ke...

    da follow sini :)
    http://nurcinta-mai.blogspot.com

    ReplyDelete
  26. salam mama..
    naklah juga..

    http://kakrose.blogspot.com/

    ReplyDelete
  27. Ala... Terlepas... Bru nk mula berblogwalking..

    ReplyDelete
  28. alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. x sempat nak join T__T

    ReplyDelete

Feel free to comment or suggest..TQ :)