Thursday, August 14, 2014

Kandoushimashita...T_T

As salam...

video



Ada sorang kawan kat fb share video ni kat wall dia..Nangis aku bila tengok video ni..Sorry video ni lam Japanese..tapi kalau korang tengok boleh agak apa yang si suami tu buat untuk para isteri mereka..Sebenarnya video ni iklan Pampers kat Japan..tapi dia punya message memang menusuk kalbu..betapa comelnya seorang suami menghargai penat lelah dan pengorbanan seorang isteri..kandoushimashitaa (terharunyaaa)....hahahaha...

17 comments:

  1. mama tak boleh bukak sbb guna tab ni..

    ReplyDelete
  2. Tajuk video dia ke kandoushimashita?

    ReplyDelete
  3. huhu kat sini tak boleh play video tu... network dia block streaming...
    ermmm tapi pasti susah nak cari suami yang macam tu kan.... 1 dalam sejuta kot

    ReplyDelete
  4. cara lelaki jepun menghargai wife depa mmg terbaik.... suami kita pon apa kurangnyer kan ;)

    ReplyDelete
  5. takde subtitle ke sis..tak faham la..huhu

    ReplyDelete
  6. x dapat tgk jugak... Tapi ku juga ade suami yang baik.. Alhamdulillah.. walaupun kadang2 kene cakap ler.. x leh nak harap dia faham sendiri.. :)

    ReplyDelete
  7. alaaaa apa tajuk link dia?nk show kt suami ahaha

    ReplyDelete
  8. touching.terharu.hati tersentuh...

    ReplyDelete
  9. Salam syawal...
    Alaaa tak dpt view la pulak, kalai tak sure nangis gak kak eina ni, mudah touching..hii...

    ReplyDelete
  10. berkali2 saya menyebut kandoushimashitaa...sebab nak bagi nampak cam bunyi jepun..tapi suami kata "apa tu?cakap siam ka..?"

    bahasa jepun bunyi siam gamaknye..heheh

    ReplyDelete
  11. alamak..kat ofis kena block video..xleh tgk..wuuu ;p

    ReplyDelete
  12. Touching tengok.. kalau la husband kita buat benda yg sama kat kita lagi best kan..=D

    ReplyDelete
  13. uish.. berbelit belit lidah menyebutnya..

    ReplyDelete

Feel free to comment or suggest..TQ :)