Tuesday, September 23, 2014

Terima kasih lagi en Nuff..

As salam..

Dalam duk sibuk ni kan..sempat lagi aku check nuffnang tengok..kot2 la tersangkut CPUV kat blog aku yang tak femes ni..haha..

Check jugak walaupon dah tahu macam muri ( imposible) jer en nuff nak bagi aku CPUV baru...agak sepi jugak lepas CPUV yang bulan Ogos tu dah tamat..tapi betul2 tak sangka...en nuff memang teringat lagi kat blog aku!! ini dia CPUV yang terbaru melekat di blog mama kaori..


CPUV terbaru iaitu RWG-Ice Age Adventure!! Nanti kalau ada iklan Ice Age tu keluar kat blog aku ni..sudi2 la klik yer..TQ in advance..hihi..:)

10 comments:

Feel free to comment or suggest..TQ :)