Thursday, September 25, 2014

Ada apa di sebalik nombor itu?

As salam..

Tetiba kena tagged lagi ngan member blogger kita..Mar Mansor..kali ni Giveaway plak..seb baik yang simple jerk..buat terus la dah alang2 bukak dashboard..hihi..

KLIK BANNER UTK JOIN!

GA kali ni dari Musfirah ahmad..esok dah tarikh tutup..so, kita buat sesiap hari ni..esok susah dah nak ngadap laptop..apa yang menarik bagi aku pasal blog ni kan..dia letak nombor pada nama blog dia..susah nak ingat pada orang lain tapi senang nak ingat pada tuan punya tanah..hanya dia yang tahu disebalik nombor2 tu kalau dia tak citer kat blog kenapa dia pilih nombor2 tu..

Ok, hadiah dia sangat comey..ada dua hadiah..satu rantai leher..satu lagi notebook yang comey..aku tak minat sgt rantai leher..yang aku berkenan notebook dia..comey!

comey kan?
Member2 blogger yang di tagged

1. Dik An

Harap ada rezeki aku..haha..

..

14 comments:

  1. eh..saya lupa nak tag orang..nak kena edit balik post tu..heheeh

    ReplyDelete
  2. singgah dari segmen sama.. gudluck! jemput singgah
    - http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/09/giveaway-september-by-karya-mahirah.html
    - http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/09/simple-segmen-by-ainim-rashihah.html
    http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/09/giveaway-contest-by-twosevenzerosixzero.html

    ReplyDelete
  3. Memang lawo lah note book tu..
    Akak memang crazy notebook...dari Darjah Satu...asyik pi bookstore jer..:-)
    Tahniah ya...:-)

    ReplyDelete
  4. Baru hari ni ana bukak blog akak. Wuuu..sory tau.

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/first-giveaway-giveaway-contest.html

    ReplyDelete

Feel free to comment or suggest..TQ :)