Tuesday, September 30, 2014

Sempat menjenguk bunga dua kuntum..

As salam...

Seriously aku lupa langsung nak post entry pasal ni..gambar dah ada lama lam drafts..hari ni baru perasan aku belum post lagi..adooyaii...citer agak basi jugak la..tapi aku tetap nak citer jugak..dah alang2 gambarnya memang aku dah buh sesiap lam ni..

Citernya takde la penting sangat pon..cuma nak bagitau korang yang aku sempat pegi menjenguk kawan baik aku RaiOurkizuna yang baru saje melahirkan anaknya yang no 4..kebetulan mase tu aku dah ke Putrajaya untuk interview..terus aku singgah jenguk mereka..kalau ke KL tak singgah rumah mereka memang tak sah..haha..

Bunga dua kuntum..
Senyum meleret kakak Damia dapat adik...lagi2 dapat adik perempuan..memang impian dia sejak dulu kan..aku mintak nak bawak balik pon tak kasi..katanya nanti dia takde kawan..haha..pandai cakap tuh!

Tahu tak apa reaksi Aleesya bila aku bagitau Aqil dapat adik perempuan baru...

" Mama, bila plak Aleesya nak dapat adik pompuan macam Aqil? "

Hahaha...sabo dulu nak..kasi mama rileks2 dulu..tiga pon dah tak terkejar mama..apetah lagi empat..! 

Anyway, tahniah buat kawan kita Rai..dapat baby baru..moga dapat suaikan diri ngan anak empat..hahaha...nanti aku cilok tips dari ko plak k!








23 comments:

  1. hehe..Auntie Sal doakan Aleesya akan dapat adik perempuan yang diidamkan tu ye :)

    ReplyDelete
  2. ehehehe...amin amin...moga tertunai la hajat nak dpt adik tu... :D

    ReplyDelete
  3. hehe...aleesya dah bertanya tu...

    ReplyDelete
  4. owhhhh??
    serius bru tahu kaori & rai sahabat baik rupanya...

    ReplyDelete
  5. ialah mamakoari ni Aleesya dah mengharap tu....ada anak2 perempuan ni seronok bila dh besar boleh kongsi cerita .

    ReplyDelete
  6. kak share la tips...sy nk gugurl pulak lps ni..hehe..comey baby,selamat berpantang utk kwn baik akk tu yea...

    ReplyDelete
  7. seronok bila kawan2 dapat anak kan..

    ReplyDelete
  8. Pandai juga Aleesya tanya sebab dia nak juga kawan perempuan macam Damia yg dah ada baby perempuan. So apa tunggu lagi?

    ReplyDelete
  9. ohhh..gi melawat Rai ya... comell nya baby... boleh lah tu nak bagi adik kat Aleesya..hehe

    ReplyDelete
  10. Best jumpa bb newborn.. wangi... ^_^

    ReplyDelete
  11. hebat,..dah empat rupanya..saya teringin tapi takut..:P

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah tahniah untuk rai..
    akak tumpang syukur :)

    ReplyDelete
  13. he3 da pandai request nak adik lagi ya ;)

    ReplyDelete
  14. dah xsabar nak adik bru tuu kak..hehehe

    Jemput join my first segmen + GA ;)
    ---> Segmen + Giveaway Sweet Sour by N|A

    ReplyDelete
  15. ahhahaha... habislah, anak akak dah minta lagi sorang xP

    ReplyDelete
  16. hehehe...sekali soalan cepu mas aleesya bagi..=D

    ReplyDelete
  17. Tahniah buat kak Rai.. comey aih... hihi.. eh eh soalan tu sape nak jawab tu.. nak adik gak ek..

    ReplyDelete
  18. Thniah buat kak rai.. Sy bru ank sorang pn dh pning xckup rhat.. Hihi

    ReplyDelete
  19. Sy baru ank sorang pun dh pning tak ckup rehat.. Hihi

    ReplyDelete

Feel free to comment or suggest..TQ :)