Monday, June 17, 2013

sape nak tiket wayang free?

As salam..

salam pagi isnin..
hari ni keje tak banyak..so, berjalan2 ke blog orang la jawabnya aku hari ni..haha..
Btw, sape nak tiket wayang free? Cepat2 klik kat SINI..actually aku dapat link ni dari blog Ita..share banyak2 nanti peluang dapat tiket free..hihi..

aku nak tengok cite ni!!!!

p/s : sharing is caring..hehe..

12 comments:

  1. waa nak jugak...
    good luck k...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cepat2 klik!! hihi..

      good luck to u too..

      Delete
  2. memang ditunggu tunggu despicable me 2.. mesti seronok anak2 aku.. haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..anak2 ko la ni mengajar anak2 aku..
      sampai mak bapak dia pon sama2 excited..haha..

      Delete
  3. Replies
    1. memang sgt kelakar..comei giler!! haha

      Delete
  4. Mesti ramai yg nak tiket free itu:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..tu la pasal kak zakie..saya nak tiket free movie yang ini aje..:)

      Delete
  5. huwaaaa!!blm dapekla klau nk tgk2 wyg ni :( bebudak 2 org ni meraung takut gelap :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..comel jer..nangis takut gelap..anak2 saya pon penakut gak tapi kan skrin kat wayang tu kan besar..nanti diaorg duk tertumpu kt situ jela..haha..

      Delete

Feel free to comment or suggest..TQ :)