Monday, June 17, 2013

Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree




Korang tau ke Nabeel Fikree sekarang tengah mencari pemenang untuk Samsung Camera Digital Giveaway dia tu? Kalau korang tak tau, haaa mari sini saya kasi tau. Sebelum tu, saya nak bagitau korang syarat nak join giveaway ni pun senang je.


Giveaway ni dibuat sebagai tanda terima kasih kepada pembaca blog nabeelstories katanye. Saya malas nak cakap panjang lagi, terus je bagi korang baca syaratnya :

  1. Follow blog NabeelStories.com
  2. Buat satu entri bertajuk Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree
  3. Sila copy code yang telah disediakan dan paste pada ruangan HTML entry
  4. Tinggalkan link penyertaan pada ENTRY INI sahaja

Macam mana? Senang je kan? Saya join ni pun sekadar ingin mencuba nasib. Manalah tau kot2 terpilih dapat jugak posing depan kamera baru hari2. Hehee..


TARIKH TAMAT PENYERTAAN : 20 Jun 2013





10 comments:

  1. waaah camera tuu. best tu kalau menang. goodluck! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sha...

      kan..kan..memang best kalau menang..:)

      anyway thanks sudi singgah..

      Delete
  2. good luck...

    mcm best je dpt kamera :-)

    *saya duk sg petani dekat amanjaya... tau tak tempat tu? :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq ina..:)

      amanjaya? tau2..dekat ngan amanjaya mall la ek..

      Delete
  3. grr..aku malas gila nak buat entry join kontes skang..adess..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..

      jom join2...mane tau ade rezeki..haha

      Delete
  4. hai jom join contest saya.. http://yuyukstandalone.blogspot.com/2013/06/contest-mereka-tagline-jelitawanis.html

    ReplyDelete
  5. gud luck..menarik betul hadiahnya :))

    ReplyDelete

Feel free to comment or suggest..TQ :)