Wednesday, October 1, 2014

Wordless Wednesday #22

As salam...

Nothing much to say....


posted from Bloggeroid

16 comments:

  1. kalau la mudah nak adjust2 gitu jer he3

    ReplyDelete
  2. I'M TRY TO FOCUS BUT SOMETIMES SO CONFUSING...

    ReplyDelete
  3. Nice ^_^

    Akak, nak bg alamat kat mane eh? Ana takde email/fb akak.

    ReplyDelete
  4. best nya kalau dapat adjust2 .. hihi

    ReplyDelete
  5. wahhh nice word
    kalau la sume mende leh adjust cam petik jari jek kan best huhu

    ReplyDelete
  6. Nice Quote..dalam usaha mengadjust bgi clear skrg ni..amin..semoga dipermudahkan.. :)

    ReplyDelete
  7. Ada jugak try adjust tapi rasa nak hempuk-hempuk je object kat depan 'camera' tu.
    Direct...

    ReplyDelete
  8. short but very meaningful... something to think about...

    ReplyDelete
  9. saya pun mudah je hilang fokus. alahai.... nak adjust tu kadang2 amek masa. hmm

    ReplyDelete
  10. hahaha betul ni betul.. simple saja words nya tapi menusuk kalbu. kita yang tersasar ni kena btulkan niat..

    ReplyDelete

Feel free to comment or suggest..TQ :)