Thursday, October 23, 2014

Sila jangan tiru gaya makan ini!

As salam..

Happy deepavali buat mereka yang beragama hindu..lambat satu hari aku wish kira aci la..

Cuti semalam tak ke mana pon..duk umah ajer..lagipon en hubby dan kakak leesya dapat cuti satu hari jer..hujan sepanjang hari plak tu..menambah lagi kemalasan utk keluar..bukan takat hujan..siap ribut lagi..angin kuat hujan lebat belah petang tu..mmg takut nak keluar pon..

Ok, Mende boring kita jangan citer..cuma nak pesan..janganlah makan macam adik Ammar ni kalau makan di restoran atau mana2 event..buat malu jer..haha..





Tengok gaya makan roti dan nutella tu..ikut gaya sape ntah..dan hasilnya...tengoklah..



Hahaha..comot kan? Sajer uplo
ad lam blog sebab bila adik Ammar besar nanti dia blh tgk betapa comotnya gaya makan dia..haha..

Sila jangan tiru gaya makan ini buat mereka yang first date! Haha..

posted from Bloggeroid

22 comments:

  1. comot memang comot
    tapi pada usia ni apa sahaja aksi dilakukan
    kelihatan comel, kalau orang beso buat gitu
    dia dikatakan kurang siuman =)

    ReplyDelete
  2. hahaahaa..tingat plak gaya anak bongsu zee masa kecik..gini la rupernya..

    ReplyDelete
  3. dasyat..anak saya suka jilat2 sampai licin kalo sapu nutella..pastu mintak lagi..

    ReplyDelete
  4. Comel pe...nak tiru la..heheh...budak2 buat comel la..kalau yang tua buat memang mendapat la jawab nye./.hehehe

    ReplyDelete
  5. Comot tapi comel. Dah besar nanti mesti dia suka tengok gaya makan macam ni masa kecik.

    ReplyDelete
  6. hehe.. kalau budak kecik makan,, comel je.. kalau besar makan macam tu, saya lari dulu la... jahat tak? haha xP

    ReplyDelete
  7. Tomei...tomei....❤️❤️❤️

    ReplyDelete
  8. first date, mulut pun malu nak bukak

    ReplyDelete
  9. Haha.. tp klo budak2 nampak kiuttt je mkn comot2 camni

    ReplyDelete
  10. gaya terbaru ni.
    edisi awal muharam ke? hi hi hi...
    patut di viral gaya makan ni...

    ReplyDelete
  11. akak! saya tag akak dalam GA ni :)

    http://amysigadisweird.blogspot.com/2014/10/first-giveaway-by-zaki-namaku.html

    ReplyDelete
  12. camni nutella jap jer habis ni.. hehehe.. tapi comey jer tengok kan?

    ReplyDelete
  13. Mashaallah. Hahaha, buat auntie gelak.
    Kalau anak auntie comot, mmg panggil gelaran anak meow kat depa.

    ReplyDelete
  14. Comot pun still comel lagi. Hahaha.

    ReplyDelete
  15. follow blog bihah balik dan like fan page blog Nabihah
    http://inibelognabihah.blogspot.com/
    Terima Kasih

    ReplyDelete

Feel free to comment or suggest..TQ :)