Friday, October 24, 2014

Ragam si bongsu!

As salam..

Idea nak mengarang jadi beku la sejak2 jadi suri rumah ni..tambah plak laptop x anta repair lg..nak menaip panjang pon mcm x best sebab guna henset..ni pon sorok-sorok dari adik Ammar..adik Ammar bukan blh tgk aku pegang henset..mulala dia nak berebut..adoii..stress mama!!

Cakap pasal adik Ammar..meh kita buh gambar dia duk main pistol..pistol mainan murah beli kat kedai dua hinggit jer..kalau rosak pon takde la terasa sgt..haha..







Konon nak tembak teddy bear tapi pegang pistol pon terbalik..haha..


Ni lagi satu gambar dia duk melayan video kakak mana ntah nyanyi lagu chicken rice shop lam henset abah dia..asal dia dpt henset abah jer mesti bukak video tu..sampai nak muntah dah aku denga hari2 duk layan..hahaha..bukan apa dia suka part yang ayam berkokok tu jer..dalam diam akak tu ada peminat tau..hahaha..
posted from Bloggeroid

25 comments:

  1. adehhh habis bebear tu kena shoot....

    ReplyDelete
  2. lahai lahai kiuttt...
    alahh kite pon besa beli menan murah, cepat nau jahanam, kot yg mahai kang tak ke meroyan mama derang nih kih kih
    weeiii tikau dia angry bird, kita punya mawa kawa..ala katun bdk pompuan ngan bear tu..sempat nengok tikau lak yekk..jahat mata kikiki

    ReplyDelete
  3. Saya pun kalau beli pistol2 kat mikhail yang harga 5,6 ringgit je..bukan boleh beli mahal2..jenis main pistol yang kejap2 pistol jadi pengetuk pintu,pistol jadi kayu golf,pistol jadi pengorek tanah ni baik beli yang murah2 je..hahah

    ReplyDelete
  4. haha..khusyuknya dia tengok video tu..

    ReplyDelete
  5. hehe. pegang pistol cara baru XD
    femes la akak yg nyanyi tu ada peminat. hehe

    ReplyDelete
  6. eh! sama dgn ijat la ~ ada spitol :)

    ReplyDelete
  7. budak-budak kan, memang perangai semua sama kan sekarang ini. kalau hp mak pak memang da jadi toys derang je kan.

    ReplyDelete
  8. ha ha bear tu tak sempat kena tembak dah mati dulu

    ReplyDelete
  9. hadoi, macamana nak jadik askar ni.. pegang pistol terbalik... kikiki

    ReplyDelete
  10. haha sian teddy bear tu tak bersalah adik ammar ! akak dik an menabung rhb sini,maap lama tak datang :)

    ReplyDelete
  11. hihi...
    alamak... mcm mana nak tembak musuh ni...

    asya pon suka tgk video chicken rice shop tu

    ReplyDelete
  12. Akak...sofa lawoo...beli tang mana sofa tu??

    ReplyDelete
  13. Saya pun menaip guna hp.
    Laptop saya tu lembss..
    Padahal x banyak benda pun.

    ReplyDelete
  14. Anak-anak saya kalau mainan memang cepat je hancur.

    ReplyDelete
  15. Amboii.. Kecik2 dh pndai lyan vdeo tu.. Hihi
    Untung akk dlm vdeo tu.. Ada pminat cilik. Hihi

    ReplyDelete
  16. selamat tengahari kak.. lama tak menyinggha. hee sorry :)

    ReplyDelete
  17. Hahaaa..comel je si Ammar ni. Pssttt..lama akak menghilang. Mana pergi ni? Huhu :D

    ReplyDelete
  18. Memang mencabar duduk kat rumah kalau kita dah biasa bekerja... tapi teringin gak dok kat rumah as WAHM.. tgk anak-anak membesar depan mata...

    ReplyDelete
  19. seronok tengok keletah anak-anak..menghiburkan..

    ReplyDelete
  20. Assalam,
    salam perkenalan yer
    boboboy memang suka ngan pistol2 ni
    anak iols pun saaaamaaaaaaaa he
    pa pun kalo sudi jemput singgah & join blog iols juga yer
    http://aryshafayyadh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. Kemain suka dia.. terbalik pn terbalik la.. janji dpt main..=D

    ReplyDelete

Feel free to comment or suggest..TQ :)