Wednesday, October 1, 2014

LAST CALL buat pemenang GA Merdeka mama kaori!!

As salam...

Hari ni dah bermula rutin sebagai suri rumah..so, byk keje yg dibuat..semestinya mengemas umah..tu pon buat slow2 jer sebab tahu esok lusa tulat masih lagi ada waktu utk berkemas...hihi..

Dan perkara wajib yang perlu disetel adalah membungkus hadiah untuk pemenang GA Merdeka mama kaori..dah ramai yg kasi alamat umah untuk dipos..cuma tinggal beberapa orang blogger lagi yg belum menuntut hadiah GA memasing..

Sampul DIY
Siap sedia untuk dipos..
LAST CALL untuk mereka yang belum menghantar alamat kepada mama ka0ri..tempoh diberikan sehingga pukul 10 pagi 3hb Oktober 2014...jika gagal berbuat demikian...hadiah tersebut dianggap batal..rugi tau kalau x tuntut...cepat2 kasi alamat korang..

Sila check kembali senarai pemenang dan hadiah memasing di SINI..

Harap blogger-blogger sekalian dapat memberi kerjasama...TQ in advance!


17 comments:

  1. X pyh pos lagilah kita punya.. kalau xde sapa claim gak pos sekali kat pb ye..
    Tq in advanced

    ReplyDelete
  2. Tahniah kpd pemenang , semangat kaori bungkus hadiah.

    Ps.. coin mechine tu tak semua cimb ada , blh refer ke web cimb kalau perlu.

    ReplyDelete
  3. banyak hadiah yg nak di pos.bersemangat mama membungkus..

    ReplyDelete
  4. Harap2 depa bagilah details semua..kalau tak rugi..hehe..
    susah2 pos kat kami jak.. hahaha

    ReplyDelete
  5. Rugii sape tak tuntut adiah dia. Hihi

    ReplyDelete
  6. Kalau dorang tak tuntut cari pemenang baru jer ☺

    ReplyDelete
  7. ehh kite punya ada tak? ada tak? ekekekeke
    sori la wak tak sempat pon nak join...next taim ek insyaallah
    buat lagi tau :)

    psst..sori tak cal masa pi penang tu, serius tak dan...kelam kabut ja jln sana sini
    lgpon kejap sgt..jgn majuk ekkk..ala bucuk bucuk nt kita bg present yeee

    ReplyDelete
  8. Wah, xde sapa claim..bg Cik Mimie je la..hehehe.. guro je.. :)

    ReplyDelete
  9. Rajinnya sis buat sampul sendri.
    Banyak pulak tu.

    ReplyDelete
  10. Alahai.. Orng nk bg hdiah x nk pula tuntutnya..

    ReplyDelete
  11. Mana yang saya ye.. dulu2 suka buat sampul sendiri.. warna warni gitu.. buat guna kertas warna la katakan.. sekrang nih macam malas plak nak kreatif matif macam dulu2..

    ReplyDelete
  12. alamakk... ketinggalan laaa... :(

    ReplyDelete
  13. wah, siap DIY lagi... saya memang malas kalau buat benda2 tu. hee

    ReplyDelete

Feel free to comment or suggest..TQ :)