Wednesday, November 20, 2013

Wordless Wednesday #11 Macam COMEL jer!!

As salam..

Upload gamba lama tapi perasan macam COMEI jer..haha..aci gitu?


Gamba mase puasa tahun ni..sebenarnya baju kurung tu bawak balik sebab nak test kat kak Leesya..sekali Ayun pon bising nak terai jugak..sampai nangis2 nak pakai macam kakak dia..last2 terpaksa la aku bagi pakai jugak walaupon sebenarnya dia mmg takleh pakai...puas aku cakap kat dia.."Ayun takleh pakai baju ni..ni baju org pompuan..Ayun kan lelaki macam abah.."
Macam biasalah anak teruna kita ni..kalau dah dia kata A..tak tahu dah aku nak pujuk cemane..haha..

p/s : tak jadi wordless la plak dah..mengong kan..kahkah..

15 comments:

  1. hahaha..ingatkan dah ada 2 anak dara

    ReplyDelete
  2. heheheh..die nk melaram cm kakak nye jugak..

    ReplyDelete
  3. hahahahaha... ini betul2 comel.....

    ReplyDelete
  4. ahahaha..ayun..ayun...comel plak..nak juga berbaju kurung...hihi

    ReplyDelete
  5. kehkeh keh...haru hah...ayun ayun...mane leh same cam kakak pakai baju.....tapi comel plak lieya tgk heeheheheh

    ReplyDelete
  6. Adik ni muka comel macam perempuan. Nasib baik rambut lelaki:)

    ReplyDelete
  7. Salam kenal sis

    Nih leh simpan gambo nih. t da beso tunjuk balik kat dia mesti dia gelak ekekeke

    ReplyDelete
  8. ha ha ha...kecik kecik tak per kak, tapi kena explain gak kat ayun tu, tak ley pakai baju perempuan, tapi memang comel...he he he...

    ReplyDelete
  9. hahaha.. cute jer.. syukrii suka amik tudung. letak atas kepala. pelik kot tgok org pakai tudung. haha

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum...!
    Datang jalan-jalan BW.. :D
    Wordless tak jadi la nie yerr.. hik3x...

    ReplyDelete
  11. haha.. jgn amalkan selalu ye ayun.. karang pengsan ibu kamu..haha

    ReplyDelete

Feel free to comment or suggest..TQ :)