Thursday, November 28, 2013

Wish me luck!!

As salam..

Dah soro-soro* nak berhenti ni..aku pon sikit2 mula berjinak ngan bisnes online..bukannya apa..nak tlg cover en hubby sama..kesian dia keje sengsorang..setakat ni Alhamdulillah..dah lebih 30 kotak biskut terjual dalam mase 3 hari ni...kalau sape2 ingat entry yang aku post pasal biskut yang aku addicted tu..
Aku mula menjual biskut tu sekarang..haha..tak sangka sambutan begitu menggalakkan..

Addicted!!
Dan ade lagi satu jenis biskut yang sedap jugak..yang ni rasa oat yang di campo susu...kurang manis..ramai jugak order..dah lebih 20 peket terjual setakat 2 hari ni..Alhamdulillah..

Oat choco biscuit
Aku ingat nak advertise guna blog jugak..tapi tak buat lagi entrynya..nanti2 aku buat..sekarang masih bekerja agak susah nak update blog..Harap dapat sokongan dan galakan dari kawan2 semua..Doakan moga bisnes biskut ini berjaya..:)

Wish Me Luck!! 

*soro-soro = beransur, hampir

16 comments:

  1. Good sign. Of course kakak doakan semua kawan-kawan yg berbusiness mencapai sasaran. Kakak tak mampu buat so kalau ada kawan-kawan yg berjaya kakak pun tumpang gembira. Tambahkan % kaum kita dlm dunia business..

    ReplyDelete
  2. biskut apa ni.. nampak macam sedap je

    ReplyDelete
  3. wish you all the best. nanti kak order ya bila dah settle urusan kak..hihi

    ReplyDelete
  4. moga maju jaya dlm bisnes yer... =)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. cara nak order boleh klik button Home kat atas tu..

      Delete

Feel free to comment or suggest..TQ :)