Monday, August 26, 2013

Kad raya dari blogger

As salam..

Dah lama nak buat entry ni..tapi gamba tak amik2..hari ni baru sempat amik gambar..sepatutnya sebelum raya lagi kena post entry ni..tapi kad raya pon sampai dah lepas raya..takleh nak post sebelum raya..haha..

Bookmark raya dari IntanBerlian
Cantik gambar IntanBerlian bertiga,
Dengan anak-anak penyeri rumahtangga,
Thank you Ina atas bookmark raya,
Ucapan Selamat hari raya dari kita..:)

kad raya kreatif dari Eca!!
Sungguh kreatif hasil kerja tangannya,
Sanggup hantar walaupon nun jauh dari Sabah sana,
Siapa tak kenal ngan adik Eca kita,
Terima kasih yer atas kad raya!!

kad raya dari blogger mimie!!
Tak ku sangka permintaan di terima,
Kad raya dari cik Mimie dakeiza comel kita,
Tulisan pon comel macam tuan dia,
Next year la kita reply kad raya yer...

p/s : ok tak aku berpantun? hehe...terima kasih kengkawan blogger sebab sudi bagi kad raya..tahun depan kita reply yer..:)

14 comments:

  1. syukrii nak duit raya bole?. :p

    ReplyDelete
  2. wahhh.. tak sangka pandai berpantun. bakat terpendam ni ek.. hihi

    ReplyDelete
  3. Aduh.. lamanya nak tunggu balasan
    tahun depan harap tak lupalah ye...

    ReplyDelete
  4. wahh dapat lg ke kad raye..untungnye hhehe..

    ReplyDelete
  5. Kak dapat dr anak murid je..hihi

    ReplyDelete
  6. hamboi pantunnn....kelas!!!
    sampai jugak yek..kite yg lmbt post benaunye
    mmg saje nk awak dpt lepas raya
    tulisan cam cacing kerawit comel apenye tu mama_ka0ry
    hahaha

    ReplyDelete
  7. oi oi...tahun depan baru nak reply ke.. hahaha

    ReplyDelete
  8. Mendapat kad raya menjadi sesuatu yg teramat istimewa di masa kini, tidak lagi seperti dulu....

    ReplyDelete
  9. wah... bestnya dapat kad raya.. dari blogger popular pulak tu..

    ReplyDelete
  10. sha taun ni dpt satu jerk..itupun dari Tomei

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah.. sampai gak akhirnya walaupun terlambat.. hihii

    xsama kan.. ada yg terima sblm raya n ada yg slps...

    ReplyDelete
  12. waaah, banyak dapat kad raya, sha dapat satu jee :P

    ReplyDelete
  13. eh x sangka sama la bookmark raya dari ina tu..deqla pun dpt..hihi..

    ReplyDelete
  14. dapat kad raya mmg perasaan gembira je =) skrg ni bukan sng dh nk dpt kad raya..bookmark 2 cntik..

    ReplyDelete

Feel free to comment or suggest..TQ :)