Tuesday, December 31, 2013

Perisa terbaru Crunchy Cookies!!

As salam...

Berita baik untuk mereka yang gemarkan white chocolate!! Kini Date & Fate Crunchy Cookies ada perisa terbaru..iaitu White Chocolate!! 




Di datangkan sama dgn perisa coklat juga..satu kotak ade 50 pcs..dan harga pon sama..cuma design and colour kotak tak sama ngan perisa coklat..

Rasanya? rasanya mmg awesome!! aku dah terai dah..mmg sedap!!

Nak cuba rasanya? Boleh KLIK SINI



11 comments:

  1. selamat tahun baru 2014
    semoga semua impian tahun 2013 telah tercapai :)

    ReplyDelete
  2. bila nak mai sini bawak tau..hahahaha.. cuti hujung tahun dan awal tahun aku dah kena bekukan.. boleh cuti sehari je..grrr..

    ReplyDelete
  3. nak rasa jugak.. nantiiii.. :)

    ReplyDelete
  4. haah..clear dah semua nanti, boleh kak bagi alamat minta poskan:-))

    ReplyDelete
  5. wow menarik tu....dah budak2 kat umah ni suke mengudap biskut2 nieh....tak kire laa biskut ape pun.....leh la cube nanti....

    ReplyDelete
  6. Kian rancak business kakak suka tengok.
    Moga tahun 2014 bertmabh-tambah lagi hendaknya..

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Tolong bg harga kt timieazmi@gmail.com

      Delete
  8. tolong bagi harga kalau ambil 50 kotak berapa.. badutsarkis2000@gmail.com

    ReplyDelete

Feel free to comment or suggest..TQ :)