Monday, December 9, 2013

Aku kembali bersiaran..!!

As salam...

wahh..wahh...setelah seminggu tanpa khabar berita..kini aku kembali berblogging..rasa lain macam plak post entry dari umah..sebelum ni selalunya kat opis jerk..haha..maklumlah..aku sekarang kan dah surirumah sepenuh masa..hihi..

Kenapa aku menghilang seminggu tanpa khabar berita..meh nak citer.

1. Elok sehari lepas aku benti keje..MIL datang umah ngan anak sedara..sibukla melayan mereka..mengemas umah..bawak jalan2..masak2 dan makan2..

2. Elok MIL balik umah dia..aku terus demam sampai menggigil2...kesian en hubby..dia plak yg jadi surirumah..2,3 hari jugak demam takleh nak buat keje ape..en hubby la yang masak..uruskan pasal anak2..thank you sayang!!

3. Elok lega demam plak..lagi sekali aku diuji ngan sakit gigi...cite pasal sakit gigi kita cite entry lain k..sebab panjang..haha..

4. Masih lagi sakit gigi..sibuk plak anta en hubby pegi kursus..pastu delivery utk biskut Date&Fate..Alhamdulillah..permintaan masih tinggi utk biskut..:)

So, sekarang aku kembali mengupdate blog macam biasa..rindu nak blogwalking kawan2..rindu nak potpet2 di blog sendiri..hihi..denga cite ada kawan blogger kita Syaz buat GA..nak kena join ni sebab dah di jemput oleh tuan tanah..huhu..


8 comments:

  1. welcome back.. encik suami mu ada di rumah kami.. hehehe..

    ReplyDelete
  2. da jadi fulltime housewife ni lagi bz gamak nye... hheee

    ReplyDelete
  3. sweet aje..hehehe welcome back kak ;)

    ReplyDelete
  4. selamat kembali..kite pon lama tak bebel kat blog hihi
    selamat menjalani tugas2 surirumah...i'm so jelly...fish :P
    take care yekk
    :)

    ReplyDelete
  5. welcome back kakak.. dah jd SRT makin sebuk kot.. hehe.. take ur tym kak..

    ReplyDelete
  6. ooo dah jadi suri rumah yer.. samalah kita.. hihii :-)

    ReplyDelete
  7. owh.. dah jadi benti keje yer? lps ni berbisnes on9 ke? kot2 la berminat ke arah tu plak.. sambil2 berblogging ni... ;)

    ReplyDelete

Feel free to comment or suggest..TQ :)