Wednesday, June 16, 2010

nukilan aleesya~

last 2 weeks teacher kat nursery leesya kasik satu file kat mama..katanya dalam tu sume hasil nukilan leesya selama satu bulan duk nursery..
then, balik umah mama bukak ur file..1 st thing yg mama buat bile bukak file tu adalah SENYUM then terGELAK besar..
tau tak sebab ape mama boleh tergelak besar??


see..kad hari ibu ni la yang buatkan mama tergelak besar..hehe...walaupon anak mama kaler comot..tapi comey..kira okay la dengan umo leesya yang baru 2 tahun 10 bulan..haha~ boleh diasuhkan lagi bakat mewarna anak mama ni..

then, that night mama keluarkan mama punya kaler pensel (yg mama guna masa blaja design dulu) bagi kat leesya..i want to see myself how u color the picture..

mama amik satu kertas lam file tu..gambar tembikai..mase leesya duk sibuk mengaler tu mama snap curi2 gamba leesya..

ambooiii~ sempat lagi posing...tibai karang..haha~
i'm proud to be ur mum...my lil daughter can color that picture by herself..i just guide her to choose the right color..(clap2)
Lilypie Third Birthday tickers

2 comments:

  1. mama eusoff \(~_^)/June 16, 2010 at 2:41 PM

    go big gurl!!!
    leesya pandai color mcm mama leesya..=)

    ReplyDelete
  2. mama_eusoff > ni lola kan..hehe..

    tu la..after that day, tiap2 hari dia mengaler..habis kerusi meja pon kaler jugak..last2 mama sembunyikan kaler pensel tuh..haha..

    ReplyDelete

Feel free to comment or suggest..TQ :)