Friday, January 17, 2014

Snap gamba mama curi2 ekk!!

As salam..

Malas nak cite panjang2 sebab tengah bercuti di kampung..hihi..cuma nak share gamba yang diambil oleh amirul guna mcm2 effect..haha..




Pandai plak dia tukar2 setting kat kamera phone tu..waktu mane dia amik gamba ni pon tak tahu..tengok2 dah ade lam gallery phone..tapi kalau tgk suasana belakang tu mcm kat kantin sekolah kakak leesya dia..maybe mase tunggu nak amik kakak dia balik sekolah dia snap curi2 gamba mama ngan adik ammar..bertuah betul!!







10 comments:

  1. hihiih..curi curi gambar mamanya..awat berkerut tuu..panas kew

    ReplyDelete
  2. pandainye dia...budak2 cepat je blaja dgn gadget2 nih
    ada bakat jd potograper nihhh..
    patut dia suh la mama senyumm dulu kannn hihi

    ReplyDelete
  3. Anak2 zaman milenium..hehe..mmg sgt pandai ni..boleh jd jurugmbar berjaya nnti ni :)

    ReplyDelete
  4. Budak skang benda camni takyah ajar.... Pandai je dia...hheee

    ReplyDelete
  5. Anak2 zaman skrg, t
    Akyah ajar bab gini, semua explore sndiri...mmg bertuah betul! :-)

    ReplyDelete
  6. pandai amirul...tu lee budak2 skrang ni mmg terra...kalah kite...tau jek nak setting ...nak godek2...kite plak takut2 nak godek hahaahah...mcm lieya ni kat umah si mia laa terra.... kadang2 die plak yg ajar kite...hamboi2...lawan tokey nampak hahaahahah

    tp lieya suke pic ni nampak spontan n candid gitu....

    ReplyDelete
  7. pndai dah dia..nak jadi photografer ye..

    ReplyDelete
  8. hihihi.. ok bah tu..cuma x center... boleh diperbaiki lagi... :p

    ReplyDelete
  9. boleh jadi paparazi le..pandai ambil gambar2 curi2, mama tak sedaq

    ReplyDelete

Feel free to comment or suggest..TQ :)